CLIP2CLIP New Concepts. Nous conceptes d'envasat en grapa

Abril 2018

Els sistemes de grapat amb més opcions del mercat

Giró fa un pas més i ofereix la possibilitat de realitzar una etiqueta Clip2Clip, amb variants que ofereixen múltiples opcions creatives als envasos per millorar el seu atractiu al supermercat i ajudar a impulsar les vendes.

 

C2C Fashioned

La primera de les novetats que proposa Giró és la realització d'etiquetes amb formes diferents, denominades Fashioned. Això permet adaptar la forma de l'etiqueta al missatge o la imatge impresa a la mateixa. D'aquesta manera, s'aconsegueix integrar l'etiqueta a l'envàs i aconseguir efectes sorprenents.

Les etiquetes C2C fashioned es poden realitzar en múltiples formes que segueixen el perfil d'una fotografia, logotip o qualsevol element gràfic del disseny de l'etiqueta.

 

               

C2C Paper

Una altra de les novetats en l'envasament Clip2Clip és la possibilitat de realitzar etiquetes amb laminació de paper que ofereix a l'envàs un acabat més tradicional.

Per poder oferir les condicions òptimes de grapat i resistència de l'envàs, les etiquetes C2C Paper tenen una capa interior de PE, que és el material que realment li confereix major resistència a la tracció i esquinçament, propietats necessàries per assegurar un envàs d'alta resistència.

                        

 

C2C Col·leccionable

Gràcies a una nova tecnologia d'impressió Giró pot oferir bobines d'etiquetes on cada unitat és diferent a l'anterior. Això permet crear envasos amb etiquetes disintas per poder realitzar algun tipus de promoció o activitat de màrqueting. Una possible idea és la creació d'etiquetes col·leccionables on els consumidors intentin aconseguir les etiquetes de tots els equips de futbol, ​​personatges, superherois o qualsevol idea que pugui incentivar la venda.