Gamma de producte Speed Line

Febrer 2020

Al llarg de les últimes dècades, Giró s’ha reafirmat com el líder en solucions d’envasat en malla dins del sector hortofrutícola; aportant línies completes des de la selecció de fruita fins a l’encaixat automàtic. Les opcions d’envasat Giró ofereixen una gran versatilitat de formats de bossa en malla; així com la possibilitat d’envasar una àmplia tipologia de fruites i hortalisses, com ara clementines, llimones, llimes, taronges, alvocats, patates, cebes, entre d’altres.

Per complir amb les necessitats de l’envasador, Giró ofereix una línia completa d’envasar que inclou: taula de tria, pulmó acumulador, pesadora i comptadora, envasadores per termosoldat, i/o envasadores en grapa. Aquests elements són coordinats per un sistema de control de cintes que garanteixen un flux regular de bosses mantenint alts nivells de productivitat.

A més a més, el sistema GirControl Plus monitoritza completament les màquines de la línia d’envasat, proporcionant els principals índex de productivitat, els quals poden ser consultats des de la pròpia planta o a la plataforma a través d’internet; tot a temps real. També es generen automàticament informes complets de servei i producció.

En els últims anys, Giró ha obert la porta a una gamma de producte d’alta cadència: Speed Line. Aquesta família de producte consisteix en línies d’envasat amb productivitats que poden arribar fins a 80-100 bpm, depenent dels elements escollits, el format i el pes de la bossa.

Fins el moment, els principals elements d’aquesta línia eren la pesadora dinàmica Exact-100, la envasadora per termosoldat Girbagger-S (presentada a la passada edició de Fruitlogistica) i les tancadores en grapa CA-9S i CA-10. Aquest any 2020, en una nova edició de Fruitlogistica, Giró se supera amb l’ampliació de la gamma, llençant la nova pesadora estàtica Vitesse-14 Speed Line i el verificador de pes CHW-S40 Speed Line.