Giró llança l'envàs Dual Handle

Febrer 2020

Giró aposta constantment per la investigació de nous materials i noves tecnologies d’envasat que permetin oferir solucions respectuoses amb el medi ambient a la vegada que sostenibles dins de la industria de l’envasat de productes frescos. Per això, aquest 2020 presenta el nou envàs Dual Handle, una bossa 100% reciclable, lleugera com una moneda de 2 cèntims que pot confeccionar-se amb qualsevol GirBagger o GirBagger Speed Line.

Tant la malla com el film, estan compostos 100% de PE (polietilè), sent doncs un envàs monoproducte i de fàcil reciclat.

Gràcies a les seves fines nanses en les dues cares (tenen un ample de 75mm en la seva part més ample i es redueixen fins a 30mm al centre), l’envàs combina la lleugeresa amb l’atractiu de tenir una nansa impresa sempre visible en el punt de venda.

El Dual Handle pesa uns 3 grams aproximadament i pot contenir entre 1 kg i 2 kg de fruita o verdura, convertint-se en un dels envasos més eficients del mercat.

Un dels més grans avantatges que te aquest envàs, a banda del fet de no necessitar una grapa o un altre element, és que pot confeccionar-se amb una màquina ja existent, la GirBagger o GirBagger Speed Line amb un kit Window-Compact.

Recordem que la Girbagger; amb un parc de més de 3.000 màquines instal·lades arreu del món, és l'envasadora més versàtil del mercat, ja que permet, amb la mateixa màquina, realitzar fins a 11 envasos diferents (Ultrabag, Ultrabag Fashioned, Window Ultrabag, Girsac, Girsac Fashioned, Girplus, Girplusac, MiniBag, Window Compact, Handle Bag i Dual Handle). L’Output de la màquina és de 30 bosses per minut per aquest envàs.