Grup Giró col·labora amb la Fundació Concepció Juvanteny

Gener 2022

A Grup Giró s'ha dut a terme una campanya solidària de recollida de joguines col·laborant amb la Fundació Concepció Juvanteny. Una fundació que disposa de diferents centres d'acollida de menors a diferents punts de Catalunya.

A Grup Giró no voliem que cap infant de la Fundació es quedés sense el seu regal de Nadal i es va pensar que entre tots els empleats podíen fer-ho possible.

Així, doncs, l'arbre de Nadal de Giró va estar decorat amb unes boles transparents, cadascuna amb un missatge d'un/a nen/a explicant què li agradaria i li faria il·lusió rebre per Nadal. Tot el personal va tenir l'oportunitat de despenjar una bola de l'arbre i fer arribar un detall al nen/a corresponent.

Aquesta iniciativa va tenir molt bona acollida per part de tots i totes, ja que en pocs dies els 80 nens i nenes ja tenien preparades les seves joguines noves a les nostres instal·lacions.

D'altra banda, també es va fer una recollida de joguines usades que estaven en òptim estat, així tots els centres de la fundació podran renovar les joguines de les seves ludoteques. Es van aconseguir moltes joguines procedents de tots els centres de Giró Iberia (Alzira, Ripoll, Terol i Badalona, ​​així com de Novotecno). A la campanya van participar tant personal de Giró com personal extern que es va voler involucrar.

Un any més, a Grup Giró per aquestes dates, s'ha intentat aportar un granet de sorra a una causa social i intentar fer un Nadal millor per a tothom.