Línia completa Giró d'envasat multiproducte per a màxima versatilitat

Febrer 2018

No importa quin sigui el desafiament, Giró pot oferir la millor solució en sistemes d'envasat.

En aquest cas real, Giró va fer front a un projecte d'alta exigència per a tractar una àmplia gama de productes hortofructícoles com alvocats, taronges, llimones o llimes mitjançant una sola línia d'envasat.

 

Una vegada la fruita ha estat tractada i calibrada, la línia completa pesa, envasa, i encaixa per a que l'equip de paletització acabi el procés.

Entre altres necessitats, el client buscava un alt grau de versatilitat i tasses de productivitat per a satisfer la demanda del seu negoci. La línia havia de permetre la inspecció, el pessatje, el recompte i l'envasat de fruites en diferents estils de bossa, com l'Ultrabag, el Girsac i el Clip2Clip. A més a més d'aquests requisits, els estrictes protocols de control de qualitat de les cadenes d'alimentació obligaven a agregar dispositius de control de pes, així com l'encaixat automàtic al final de la línia.

Per a complir amb totes aquestes necessitats, Giró va oferir una línia completa que inclou: pulmó acumulador de fruita PDC500 integrat amb una taula d'inspecció, pesadora dinàmica PDG4L, tres envasadores GirBagger UB-60 amb etiquetadora per transferència tèrmica E300TT, una envasadora de grapa CA-10 amb etiquetador Clip2Clip, dos verificadors de pes CHW-S60, un sistema d'encaixat automàtic GBF-100 amb un desapilador i un sistema de rebuig de caixes. Tot el sistema permet processar 7.200kg/hora i ocupa una superfície de 86 m2 de la planta d’envasat.