Serfruit s'integra al Grup Giró

Març 2022

La unió de dues empreses líders per oferir les solucions més completes en la indústria hortofrutícola.

 

 

 

El Grup Giró ha adquirit la major part del capital de l'empresa Serfruit i també de l'empresa Sersuport que ofereix el seu servei tècnic. D'aquesta manera, ambdues empreses s'integren al Grup Giró, que esdevé el principal referent mundial de solucions integrals per a la indústria hortofrutícola. Amb aquesta integració, el Grup Giró afegeix a la seva oferta d'envasament de fruites i verdures en xarxa tota la capacitat d'automatitzar les plantes d'envasament des de la selecció fins al paletitzat, a més de poder estar present en altres sectors gràcies a les solucions d'automatització que ofereix Serfruit.

Els propietaris fins avui de Serfruit/Sersuport continuaran com a socis a més de ser els directius que lideren aquestes empreses, donant continuïtat a la trajectòria d'èxit realitzada.

El Grup Giró és líder en envasos de fruites i verdures. Amb seu a Badalona (Barcelona), fundada l'any 1925, Giró és l'inventor i líder mundial de l'embalatge en malla, compta amb cinc centres de producció a Espanya, un als EUA i un a França i filials comercials als EUA, Mèxic, Alemanya i Itàlia, a més de comptar amb una xarxa de distribuïdors que cobreix els cinc continents.

Serfruit, fundada l'any 1990 i amb seu a Náquera (València) és una empresa líder a Espanya que ofereix solucions de mecanització, automatització i robotització d'equips industrials en diferents àmbits, especialment en el sector hortofrutícola.

Amb la integració de Serfruit, el Grup Giró consolidarà més de 170 milions d'euros de facturació i una plantilla de 800 treballadors.

Els equips comercials i tècnics de Giró i Serfruit/Sersuport continuaran funcionant de la mateixa manera que fins ara, però aprofitant moltes sinergies, abordant projectes integrals i consolidant conjuntament el lideratge.