Philip Parnagian

President Fowler Packing

Giró és molt superior

Resultado de imagen de play

Triem Giró i la seva nova pesadora perquè pot produir un 50% més ocupant el mateix espai. He calculat un estalvi de 7 a 8 cèntims per bossa de 5 lliures comparat amb altres competidors. Giró és molt superior i, per a nosaltres, que fem molts milions de bosses a l'any, estalviem molt pes.

Jacob B. Nixon

Vice President of Engineering & Process Improvement Mission

Un eficient i eficaç programa d'envasat

Valorem la nostra relació amb Giró Pack. La qualitat dels seus equips i materials, combinats amb un servei excepcional, han proporcionat un eficient i eficaç programa d'envasat.

Eric Borton

Borton Fruit

Associar-nos amb Giró ha estat una de les claus del nostre èxit

Giró ha estat un gran soci per a la nostra empresa. Borton Fruit va ser un dels primers a instal·lar una línia d'envasat de pomes als Estats Units. La nostra associació amb Giró ens ha permès obtenir un gran èxit en l'àrea de negoci de l'envasat en malla per fruita, ajudant-nos així a maximitzar l'eficiència en la producció i obtenir un ampli avantatge en la presentació de la fruita. A més a més, Giró ens ha permès augmentar els nostres rendiments i rendibilitats. El seu equip, tecnologia i productes d'alta qualitat, sumat a una gran predisposició que et permet comptar sempre amb ells, són la clau per poder seguir endavant i satisfer així totes les nostres necessitats.

Tony Floyd

Director d'Operacions, Legacy Fruit Packers

Hem superat les nostres expectatives en relació a l'estalvi obtingut

El nostre treball amb Giró Pack i el seu equip ens han ajudat a millorar la nostra precisió en el pesat de la fruita, generant una gran eficiència en les nostres instal·lacions pel que fa a les pomes envasades. Estem emocionats de saber que la implementació d'aquest equip ha suposat un estalvi mitjà d'un 2% per caixa, oferint així millors rendiments. Hem superat les nostres expectatives en relació a l'estalvi obtingut i a la velocitat amb la que hem aconseguit els nostres objectius. El que ens ha agradat més de treballar amb Giró és la seva capacitat per complir amb les especificacions establertes en el projecte, mantenir a tothom feliç i lliurar els resultats esperats amb un inesperat valor afegit.

Juan Carlos García Perez de Lema

Director comercial García Aranda

Amb Giró assoleixo la màxima productivitat del mercat

Amb les línies d'envasat Giró assolim la productivitat més elevada del mercat: 78 envasos per minut. Estem molt satisfets.

José A García

FRUGARVA, SA

Invertir en Giró ens assegura una gran versatilitat, seguretat i ràpida amortització

Un dels punts clau és que quan inverteixes en maquinària Giró saps que, en ser màquines modulars, romandran vigents durant molts anys, el que fa que s'amortitzin de seguida.

El principal motiu pel qual vam decidir invertir en maquinària Giró és per la seva gran versatilitat, en ser màquines modulars ens permet adaptar-les a les últimes novetats de packaging del mercat i així mantenir una posició de lideratge. A més a més, en usar-les tant, ens permet una ràpida amortització. I la seguretat de ser clients d'una empresa líder en packaging.

Sam Parnagian

Director d'operacions Fowler Packing

Les envasadores Giró funcionen com un rellotge

Les envasadores Giró funcionen com un rellotge a 25 bosses per minut durant tot el dia.

 La raó per triar una Encaixadora Automàtica de Giró és l'estalvi en costos laborals.