On va cada un dels nostres envasos?

Febrer 2019

Els nostres envasos Giró no només són els més sostenibles del mercat, sinó que un cop usats, cadascú té el seu lloc.

 

Els nostres envasos ESTÀNDARD i ECOGIRÓ LIGHT són 100% reciclables i un cop utilitzats, han de ser dipositats al contenidor d' ENVASOS LLEUGERS 

D'altra banda, els nostres envasos COMPOSTABLES s'han de llençar al contenidor ORGÀNIC.

* Els contenidors on dipositar els envasos dependran de si el país en el qual es troba disposa d'un sistema de recollida selectiva.

 

 

 

El nou envàs EASY OPEN no només és 100% reciclable i es pot tirar al contenidor de plàstic sinó que pot ser reutilitzat per a diverses finalitats. Alguna de les nostres recomanacions són; utilitzar l'envàs ja buit per emmagatzemar bosses del supermercat o altres elements. També es pot fer servir per dipositar les bosses plàstiques que posteriorment aniran a reciclar. A més l'etiqueta adhesiva permet enrotllar i compactar la bossa perquè ocupi menys espai en el contenidor de reciclatge.

 

 

 

 

Si com a consumidor tens dubtes d'on va cadascun dels nostres envasos, actualment hi ha certes aplicacions per a telèfon mòbil que t'ajuden a saber classificar correctament cada un dels materials. Els més usats a Espanya són les aplicacions anomenades AIR-E i Residus Gencat encara que existeixen molts més com ara iRecycle, 1800Recycling.com, Daily Lives Recycling: Plastics o Gimme 5. Busca quina és la millor app per al teu país i no et oblidis de reciclar!